sjajno rešenje

Čudotvorna krema protiv bora: Tajna prirodnog sastojka koji vraća licu mladalački izgled!

Uz pomoć ove čudesne kreme podmladićete kožu za tren oka

Lepi & Zdravi
Autor:
Čudotvorna krema protiv bora: Tajna prirodnog sastojka koji vraća licu mladalački izgled!
Foto: Profimedia

Bore na licu nisu retka pojava i normalna je stvar kada počnu da se pojavljuju kao posledica procesa starenja. Nekada se pojavljuju i ranije u zavisnosti od načina života. Starenje je nemoguće zaustaviti, ali možete da pomognete vašem licu ako vodite računa o koži i birate preparate koji zaista pomažu u regeneraciji. Pravim izborom, vratićete licu elastičnost i podmladiti je.

Alp rose krema, bazirana na matičnim ćelijama Alpske ruže, stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

foto: Promo

Ova krema oduševila je korisnike širom sveta, već nakon 15 dana korišćenja vidljivi su prvi, pozitivni pomaci!

Započnite svoju transformaciju danas i naručite Alp Rose klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena jednog pakovanja iznosi 4.460 rsd. Ukoliko kupite 2 pakovanja, treće ćete dobiti na poklon. Ukoliko kupite 3 pakovanja, još dva dobijate na poklon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs