rešenje

ZABORAVITE NA BOLOVE U VRATU: Saznajte koja je najefikasnija i nova vrsta fizioterapije!

Uz pomoć ovih kragni svi bolovi će nestati

Lepi & Zdravi
Autor:
ZABORAVITE NA BOLOVE U VRATU: Saznajte koja je najefikasnija i nova vrsta fizioterapije!
Foto: Profimedia

Bolovi u vratu su sve češća pojava, što zbog nepravilnog držanja, dugog sedenja ili neke povrede. Najčešći problem je cerviklani sindrom koga karakteriše ukočenost, slaba pokretljivost, grčevi u vratnim mišićima, ili trnjenje ruku i prstiju. Ako i vi imate neke od ovih problema i ne možete više da trpite bolove, imamo sjajan predlog za vas!

Vratna kragna C1 je veoma laka i jednostavna za upotrebu, pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom dizajnu. Kod ovog modela sva podešavanja su manuelna, pa možete očekivati efekat izvlačenja. Postoje dva simetrična podešivača sa prednje strane i jedan pozadi.

Po sniženoj ceni od 4.200 rsd možete je poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana. Kragna ima garanciju 12 meseci, a dostava je besplatna.

foto: Promo

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

  1. Opušta napete mišiće, ukleštene nervne, bol u vratu i glavobolju
  2. Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  3. Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

Ceo vrat obavijen je vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti sa mekim delom kragne. Bolji komfor i osećaj su zagarantovani.

CD5 vratnu kragnu naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po sniženoj ceni od 7.100 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na kragu iznosi 12 meseci.

foto: Promo

* Celokupnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs