Spas

Sprečite opadanje kose na vreme: Jedinstveno rešenje protiv ćelavosti na prirodan i neagresivan način!

Postepeni gubitak kose može dovesti do ćelavosti i nažalost pogađa sve veći broj muškaraca i žena

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Ako vam se kosa proredila i kvalitet dlake nije isti kao ranije, vreme je da povedete računa. Ako ste pokušavali sa raznim preparatima koji nisu delovali, sada je trenutak da izaberete proizvod koji je jedinstveno rešenje za vašu kosu, jer organizmu pruža dovoljno hranljivih materija za obnovu dlake.

 

 

U pitanju je Bob’s secret preparat koji sadrži pažljivo odabrane sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose i odlični su i kao prevencija protiv ćelavosti. Pored toga, doprinosi i čvrstoći i stabilnosti noktiju i sprečava njihovo listanje.

foto: Promo

Nakon korišćenja raznih preparata i višegodišnjeg istraživanja u Parizu, Bob Kovačević shvatio je da sve probleme u vezi sa kosom treba tretirati iznutra, a ne spolja, jer su efektiji bolji i dugotrajniji. Nakon duge potrage, našao je odgovarajućeg proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, ponuditi kupcima ono što im zaista i treba i efikasno se boriti za očuvanje korena kose. Rezultati su došli brzo i tako je nastao jedinstven Bob’s secret preparat.

 

Bob‘s secret preparat možete kupiti OVDE po ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

*Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs