Odlično rešenje

Savršen ten i zdrava koža lica: Uklonite nečistoću i toksine na ovaj najefikasniji način!

Zdravlje je uvek najbitnije i na prvom mestu

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Uvek treba voditi računa o svom telu i organizmu, pa je tako bitno i adekvatno negovati kožu lica. Svakodnevno je treba očistiti i ukloniti sve nečistoće kako bi koža disala.

 

Posle skidanja šminke sa lice, najefikasniji efekat dubinskog čišćenja možete postići sa inhalatorom sa saunom za lice. Ovaj aparat poseduje masku koja se u potpunosti prilagođava licu, a vašu kožu će očistiti, osvežiti, opustiti i vratiti joj vlagu. Lice će vam izgledati mlađe i sjajnije. Sauna za lice i inhalator Osenjie BY1078 u jednom proizvodu, objedinjuje brigu o zdravlju i lepoti i omogućava dubinsko čišćenje pora i hidrataciju.

foto: Promo

Sauna za lice sa inhalatorom – Osenjie BY1078 ima nastavak i za inhaliranje koje olakšava disanje kada ste bolesni ili Vam suv vazduh u Vašem domu otežava disanje. Takođe, u aparat imate mogućnost da dodate aromatično ulje, te će se vaše telo veoma brzo osloboditi od stresa. Cena saune je 2.999 rsd, a OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Isprobajte revolucionarnu saunu za lice i imajte savršen ten, zdrvu kožu i lice na kojem će vam svi pozavideti!

 

* Celokupnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...