NAJJEDNOSTAVNIJE REŠENJE

Prekomerno znojenje je često i uznemirujuće: Nemojte se stideti, već rešite problem na ovaj efikasan i brz način!

Na našem tržištu se konačno nalazi proizvod koji efikasno rešava ovaj problem

Lepi & Zdravi
Foto: Shuterstock

Prekomerno znojenje je izrazito čest problem koji se najčešće javlja u predelu pazuha, na dlanovima i tabanima. Iako nije medicinsko ozbiljno stanje, prekomerno znojenje može biti jako uznemirujuće i neprijatno. U nekim slučajevima ljudi čak izbegavaju socijalne kontakte zbog nelagodnosti koju osećaju usled prekomernog znojenja.

Kako ne biste bili jedni od njih, uzmite stvar u svoje ruke i rešite problem vrlo brzo, lako i neagresivno, uz pomoć Perspi Guard spreja.

Uvezen iz Engleske, klinički odoben sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard®sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 radnim danima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...