Obožavaćete je

Dovedite mesec u svoju sobu: Superzanimljiva lampa koja opušta i umiruje!

Može da sija u više različitih boja

Lepi & Zdravi 05.09.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Gledanje u mesec je relaksirajuće, te je upravo zato osmišljeno nešto što će ga imitirati – lampa koja svojim oblikom i reljefom podseća na pun mesec. Pogledajte OVDE kako ustvari izgleda!

 

Ova tzv. mesec lampa svojim izgledom i bojom podseća na mesec, pa samim tim pozitivno deluje na ublažavanje stresa i podstiče na pozitvna razmišljanja. Daje suptilnu svetlost i ukrašava prostor u kom se nalazi, te je tako savršena za dnevnu sobu kada vam je uveče potrebno minimalno svetla. Odličan je izbor i za spavaću sobu, naročito kada želite da napravite romantičnu atmosferu. Praktična za dečiju sobu, naročito ako imate bebu, kada sve vreme želite da imate svetlo, ali ono koje neće jako sijati i ometati bebu da spava.

 

Mesec lampa može da sija u više različitih boja, a boje se menjaju tako što jednostavno lagano lupnete prstom po lampi. Nakon što se sve boje izmenjaju, poslednja faza pre nego što je ugasite lupkanjem je faza u kojoj ona sama prelazi sa jedne boje na drugu i tako u krug. Pa, kako ko voli!

 

***Sada se ova fantastična lampa može po AKCIJSKOJ ceni poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999.***

foto: Promo

Mesec-lampa radi na USB kabl, prečnik joj je 15 cm, a uz nju se dobijadrveno postolje koje se uklapa sa izgledom lampe.

 

***Požurite i poručite odmah sebi ili za poklon OVDE ili na broj 011/6 888 999.***

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs