Spas

Nova vrsta fizioterapije: Najefikasnije ublažava bolove u kolenima!

Akutni bol u kolenu uglavnom je izazvan spoljašnjom silom i obično se javi odmah, dok se hroničan bol stalno povećava i izazvan je degeneracijom ili upalom zgloba

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Najveći zglob u ljudskom telu jeste koleno i ono trpi najveće opterećenje zbog čega postoji popriličan rizik od povrede ili bolesti zgloba kolena. Uzroci tegoba s kolenima veoma variraju, ali uopšteno govoreći, možemo razlikovati akutni i hronični bol.

 

Akutni bol u kolenu uglavnom je izazvan spoljašnjom silom i obično se javi odmah, dok se hroničan bol stalno povećava i izazvan je degeneracijom ili upalom zgloba.

 

Ukoliko ste se pronašli u bilo kojoj vrsti bola, imamo rešenje za Vas.

Specijalni masažer za kolena - Spinemax KM predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača. Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja.

foto: Promo

Njegove karakteristike su:

 

foto: Promo

Spinemax KM masažer naručite OVDE po sniženoj ceni od 11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

** Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs