Isprobajte

Zaustavite prekomerno znojenje: Na ovaj način fleke na odeći postaće prošlost, u rekordnom roku!

Bilo da patite od lakšeg ili težeg oblika prekomernog znojenja, rešenja koja su ponuđena za rešavanje pomenutog problema su izuzetno agresivna

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shuterstock

Struja, ubrizgavanje botoxa, pa i odstranjivanje znojnih žlezda. Pre nego što se upustite u rešavanje tegobe na spomenuti način, znajte da na našem tržištu postoji i potpuno efikasna, neagresivna metoda za rešavanje ovog problema.

Dosta njih se iznova neuspešno bori sa problemom prekomernog znojenja ne znajući da na našem tržištu postoji najefikasniji preparat za borbu sa hiperhidrozom – Perspi Guard. Uvezen iz Engleske, klinički odoben sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard®sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 radnim danima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...