Najbolji suplement za topljenje masnih naslaga: Od viška kilograma neće ostati ništa!

Nepravilna ishrana, smanjen nivo aktivnosti i starost imaju posledicu usporavanja metabolizma koji vremenom postaje lenj i time opočinje proces skladištenja masti u organizmu

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Svaki ugljeni hidrat koji pojedete pretvara se u masti i na taj način nastaje masno tkivo koje se nakuplja u celom telu. Masno tkivo teško je emilinisati sa bilo kog dela tela, a pogotovo u predelu stomaka i zbog toga je organizmu potreban dodatak koji će direktno uticati i sprečiti skladištenje masnih naslaga.

 

 

Pure Kick sagorevač masti omogući će vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 rsceptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centalnog nervnog sistema.

foto: Promo

 

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka.

Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti. Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti. Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića. Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost. Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim. Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela. Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snage i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

 

Pure Kick deluje u tri sfere:

1. Ubrzava metabolizam

2. Smanjuje apetit

3. Povećava energiju

 

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kick sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već da sačuva vašu mišićnu masu.

 

Poručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 4.460 rsd.

 

*Ukoliko naručite 2, treći dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3, još dva dobijate na poklon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs