Sasvim prirodno

Krema koja je oduševila žene i muškarce širom sveta: Vraća mladolikost i briše bore u rekordnom roku!

Vrhunska nega lica

Lepi & Zdravi
Autor: , , , , , , ,
Krema koja je oduševila žene i muškarce širom sveta: Vraća mladolikost i briše bore u rekordnom roku!
Foto: Shutterstock

Kako starimo, na koži nam se pojavljuju linije, neravnine, udubljenja, koja se sa godinama povećavaju. Koža je sve tanja, gubi svoju prirodnu elastičnost, pa je i njena sposobnost odbrane od spoljašnjijh faktora smanjena. Ukoliko ste u potrazi za prirodnim načinom nege lica, koji će regenerisati kožu i vratiti joj elastičnost – na pravom ste mestu!

Revolucionarna krema Alp Rose oduševila je korisnike širom sveta! Već nakon 15 dana korišćenja vidljivi su prvi, pozitivni pomaci. Tajna se krije u njenom sastavu – bazirana je na matičnim ćelijama Alpske ruže!

foto: Promo

Alp rose krema stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

Započnite svoju transformaciju danas i naručite Alp Rose klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Cena jednog pakovanja iznosi 4.460 rsd. Ukoliko kupite 2 pakovanja, treće ćete dobiti na poklon. Ukoliko kupite 3 pakovanja, još dva dobijate na poklon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs