Olakšajte sebi život

Svetski priznati revolucionarni sistem: Oslobodite se bola u vratu, kičmi i leđima, bez upotrebe lekova!

Način života koji podrazumeva dosta sedenja, manjak fizičke aktivnosti, oslabljenje mišiće u tozalnom i leđnom delu uglavnom uzrokuje bolove koji se javljaju u kičmi i vratu

Lepi & Zdravi 19.07.2020. - 12:00h Autor: Promo
Ilustracija, Foto: Profimedia

Nažalost, pre ili kasnije, svaki čovek oseti bol ove vrste.

Kao rezutat višedecinjskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u osloođenju ljudi bola ove vrste. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapiju za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

 

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

 

Vratna kragna:

 

 • Opušta napete mišiće, ukleštene nervne, bol u vratu i glavobolju
 • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
 • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

 

Ceo vrat obavijen je vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti sa mekim delom kragne. Bolji komfor i osećaj su zagarantovani.

 

CD5 vratnu kragnu naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h, po sniženoj ceni od 7.100 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na kragu iznosi 12 meseci.

foto: Promo

Dekompresioni pojas za leđa LD2 predstavlja novu tehnologiju u tretmanu bolova u lumbalnom delu leđa i bolova u kičmi. Pojas pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjuje pritisak između pršljenova. Pomaže u sledećim slučajevima:

 

 • Relaksira grčenje mišića i bol
 • Pomaže u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenovih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze
 • Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima.
 • Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme
 • Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama
 • Pomaže pri održavanju pravilnog položaja. Nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Model dolazi standardno sa ručnom pumpom. Izmeriti veličinu struka i na osnovu toga poručiti odgovarajući pojas.

 

M

80-90 cm

L

90-100 cm

XL

100-115 cm

 

 

 

Dekompresioni pojas možete naručiti OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h. Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Masažer CM3 predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli. Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

 

Njegove karakteristike su sledeće:

 

 • Inteligentni električni impuls
 • Inteligentno vazdušno podizanja (trakcija)
 • Magnet
 • 4 u 1 sinhronizovani kanal komande energetskog polja.
 •  

Masažer CM3 možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 9.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h. Dostava je besplatna, a garancija na masažer iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...