Spas za mnoge parove

EPIDEMIUM MACUN: Najbolji 100 odsto prirodni afrodizijak za muškarce i žene, sada i na našem tržištu!

Sa medom i cvetnim medom u svojim komponentama, Epidemium macun je proizvod koji kombinuje epidemium sa drugim čudesnim darovima prirode kao što su matični mleč, polen, đumbir, ženšen, maka, cimet...

Lepi & Zdravi
Autor:
EPIDEMIUM MACUN: Najbolji 100 odsto prirodni afrodizijak za muškarce i žene, sada i na našem tržištu!
Foto: Profimedia

Epidemium macun, poznat i kao Turski med, je 100% prirodni afrodizijak zasnovan na darovima prirode koji nudi rezultate slične onima kao kod korišćenja hemijskih supstanci. Razlika između njih je ta da ovaj med nema nikakve kontraindikacije, niti izlaže organizam stresu ili negativnim efektima. Glavni sastojak meda je epidemium, biljka koja stimuliše erektilnu fuknciju muškarca, povećava spermu i seksualno zadovoljstvo, dok kod žena povećava protok krvi u tkivu vagine, koristi se protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopauze.

Sa medom i cvetnim medom u svojim komponentama, Epidemium macun je proizvod koji kombinuje epidemium sa drugim čudesnim darovima prirode kao što su matični mleč, polen, đumbir, ženšen, maka, cimet... Jedna kašika gorko slatkog ukusa meda pretvara seks u užitak!

foto: Promo

Med mogu koristiti i muškarci i žene. Možete ga naći u teglicama različitih gramaža ili u već doziranim kesicama. Cena najmanjeg pakovanja iznosi 1.200 rsd, a celokupnu ponudu možete pogledati klikom OVDE. Naručite željeno pakovanje pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana ili direktno putem sajta OVDE.

* Dostavna je bespatna za iznose preko 4.000 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs