sjajno

Kompanija Unilever donira domestos na bazi hlora zdravstvenim ustanovama i gerontološkim centrima u Srbiji!

Savršen proizvod na bazi hlora stiže u naše zdravstvene ustanove

Lepi & Zdravi
Autor:
Kompanija Unilever donira domestos na bazi hlora zdravstvenim ustanovama i gerontološkim centrima u Srbiji!
Foto: Promo

Kompanija Unilever donirala je 2700 boca proizvoda Domestos Extended Power Pine zdravstvenim ustanovama Klinički Centar Srbije, i to Infektivnoj klinici i Institutu za pulmologiju, kao i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a deo donacije će biti isporučen i Gerontološkim centrima u Beogradu, Obrenovcu, Pančevu i Smederevu, kao i Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici u Beogradu.

foto: Promo

Donacija proizvoda obuhvata i 100 kofa, 100 džogera, kao i 300 pari rukavica za profesionalni rad. Donacija je raspoređena prema prioritetima i potrebama institucija, a kompanija će nastaviti da dostavlja proizvode i drugim ustanovama koje zbrinjavaju rizične grupe. „Kao odgovorna kompanija, Unilever je svestan ozbiljnosti trenutne situacije i veoma smo zabrinuti za kako za zdravlje obolelih, tako i za zdravlje zdravstvenih radnika. Takođe, svesni smo i da je trenutno velika potražnja za ovakvim vidom proizvoda, kao i da je proces nabavke u ovakvim okolnostima dodatno otežan. Zbog toga i zahvaljujući činjenici da u svom portfliju imamo specifičan proizvod koji se uklapa u preporuke vezane za pravilnu dezinfekciju površina, odlučili smo da količinu Domestos Extended Power Pine proizvoda doniramo tamo gde je trenutno najpotrebnije, kako bismo doprineli što boljoj higijeni i suzbijanju daljeg širenja korona virusa u Srbiji. Naravno, ovo je samo jedna u nizu i planiramo da nastavimo donacije, a sve u dogovoru sa institucijama i njihovim potrebama“ – istakao je Dobrivoje Milovanović, direktor kompanije Unilever u Srbiji.

foto: Promo

Domestos Extended Power Pine je proizvod na bazi hlora i reč je o biocidnom proizvodu koji se pored domaćinstva koristi u objektima javnog zdravlja, kao i u drugim javnim i industrijskim objektima. Prema analizama nezavisnih laboratorija uništava 99.9% mikroba, uključujući viruse, bakterije, gljivice i spore. Donacija se realizuje u saradnji i uz koordinaciju Fonda B92. Unilever radi na tome da stvara bolju budućnost, svakog dana. Pomažemo ljudimo da se osećaju dobro i dobiju više od života, sa brendovima kao što su Domestos, Cif i Dove, koji su korisni i za pojedince i za zajednice. Unilever je jedan od globalnih lidera na tržišu potrošnih dobara sa prodajom u preko 180 zemalja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs