Najpopularniji modeli

Dekorišite sami svoj dom: Ovo je najlakši, najjeftiniji i najefikasniji način!

Sve što vam je potrebno jeste nekoliko minuta i jedan prazan ili poluprazan zid

Lepi & Zdravi
Autor:
Dekorišite sami svoj dom: Ovo je najlakši, najjeftiniji i najefikasniji način!
Foto: Shutterstock

Uređenje doma ili poslovnog prostora je zadatak koji je uglavnom zahtevan i po novčanik i po mozak – treba smisliti gde, šta, kako, kad… Međutim, srediti ili preurediti neki deo više nije ni toliko komplikovano, a ni skupo. Najlakši, najjeftiniji i izuzetno efikasni način dekorisanja i menjanja izgleda prostorije jesu samolepljivi 3D satovi. Sve što vam je potrebno jeste nekoliko minuta i jedan prazan ili poluprazan zid. Izdvojili smo nekoliko najpopularnijih modela, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Crno – beli sat je među najpopularnijim modelima. Brojevi su različite veličine, od eva pene, a sa prednje strane plastika-akril crna boja visoki sjaj i bela boja visoki sjaj. Debljina brojeva je 1,1cm. Brojevi su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma crne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35 cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju od 1,5v AA.

U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno oređivanje pozicija brojeva i uputstvo sa slikama za postavljanje.

*Ovaj model sata možete pronaći i u srebrno – crnoj varijanti. Srebrni brojevi imaju efekat ogledala, a crni visoki sjaj.

foto: Promo
foto: Promo

Sat možete poručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Naredni model je izuzetno zanimljivog dizajna, a u pitanju je mešavina brojeva različitih veličina i reči. Možete izabrati da li vam više odgovara u crnoj ili srebrnoj boji. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika – akril. Centralni deo je od aluminijuma i kači se na ekser. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje.

foto: Promo
foto: Promo

Ovaj sat možete poručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Naredni model postoji takođe u crnoj i srebrnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika – akril sa efektom ogledala. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicije brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje.

foto: Promo
foto: Promo

Ovaj model možete naručiti OVDE po ceni od 2.988 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

* Svaki sat ima garanciju 2 godine.

** Celokupan asortiman dostupnih 3D satova možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs