Pažljivo slušajte svoj organizam: Ukoliko se dugo osećate loše, moguće je da patite od OVOGA!

Paraziti u organizmu čoveka stvaraju savršenu podlogu za razvoj raznih oboljenja

Lepi & Zdravi
Autor:
Pažljivo slušajte svoj organizam: Ukoliko se dugo osećate loše, moguće je da patite od OVOGA!
Foto: Shutterstock

Uništavaju sluzokožu, hrskavicu, crpe snagu, jedu vitamine, izbacuju toksine… Dok se organizam ne oslobodi parazita, povratak zdravlja je maltene nemoguć. Njihovo prisustvo se vrlo često ne može videti kroz analize, tako da je od velike važnosti da se organizam prati i da se pažljivo sluša šta on poručuje. Ukoliko se osećate loše i bolesno, a nema pokazatelja neke konkretne bolesti, ili patite od lošeg kvaliteta kose, noktiju, čestih angina i oboljenja urogenitalnog sistema...vrlo je moguće da imate parazite u organizmu.

Kada na prirodan način sprovedete čišćenje organizma od parazita, osetićete veliku razliku u kvalitetu života. Potreba za slatkišima će se smanjiti, težina će se unormaliti, nećete imati osećaj umora i pospanosti, već ćete se osećati snažno i puni energije.

Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu i to u vašem domu! Najbolji lek je zapravo u prirodi, u dobrom odabiru biljaka, koje rastu u ekološki netaknutim mestima.

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića.

Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

foto: Profimedia

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela, mesec dana. Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodon možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Akcijska cena traje do isteka zaliha

* Još sjajnih preparata, po sniženoj ceni, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs