Odlično rešenje

Sprečite pojavu infekcija: Rešite problem prekomernog znojenja na najefikasniji način!

Klinički odobren proizvod uvezen iz Engleske

Lepi & Zdravi 30.01.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Hiperhidroza mnogima predstavlja problem, pa se suočavaju i sa psihološkim i socijalnim poroblemima. Ako se ne reši problem hiperhidroze na vreme, može doći do ozbiljnijih tegoba kao što su osip, glivične infekcije i mnoge druge.

 

Dosta njih se bori sa problemom prekomernog znojenja, isprobali su razne preparate koji su im pomogli samo do neke određene mere, ne znajući da na našem tržištu postoji najefikasniji preparat za borbu sa hiperhidrozom – Perspi Guard. Uvezen iz Engleske, klinički odoben sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

foto: Promo

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs