MASAŽERI

Revolucionarna tehnologija u tretiranju bolova u kičmi i vratu: Lekari vam više neće biti potrebni!

Prema najnovijem istraživanju, 90 odsto ljudi bar jedanput u životu ima bolove u leđima, a više od 50 odsto zaposlenih čak ima ponavljane bolove

Lepi & Zdravi
Autor:
Revolucionarna tehnologija u tretiranju bolova u kičmi i vratu: Lekari vam više neće biti potrebni!
Foto: Profimedia

Taj bol je nekada fokusiran na jednu oblast, a nekada se širi i u druge oblasti kičme. Smetnje koje se javljaju (sem bola) su mnoge i izuzetno ozbiljne: gubitak osećaja dodira, trnjenje, slabost ruku i/ili nogu, nemogućnost kontrolisanja mokrenja i stolice, gubitak na težini, nesanica, depresija… To su jasni razlozi zašto bol nikako ne sme biti ignorisana, kao i zašto preventivno moramo voditi računa o našoj kičmi. Bolje sprečiti nego lečiti!

S obzirom na to da je broj osoba koje pate od ove vrste bolova sve veći, rešili smo da vam pomognemo i predstavimo trenutno najbolje proizvode na našem tržištu za prevenciju problema, kao i za terapiju ukoliko problem već postoji. Reč je o pojasevima za lumbalni deo leđa koji su uvezeni iz Amerike i koji su se pokazali izuzetno efikasno u tretiranju ovih problema.

Pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa L5 je elastični pojas dizajniran da nežno drži torzo korisnika u pravilnom položaju pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u uspostavljanju stabilnosti lumbalnog dela kičme, kod postoperativnog perioda i kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Pravi se po veličinama, koje se određuju merenjem obima struka. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.800 rsd ili pozivom na broj 011/442-0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

foto: promo

Pojas za lumbalni deo sa dodatnom potporom L6 je, kao i prethodni, elastičan i dizajniran da nežno drži torzo korisnika u pravilnom položaju pomoću ojačanja za podršku. Pomaže kod uspostavljanja stabilnosti lumbalnog dela kičme, u postoperativnom periodu i kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Razlika u odnosu na L5 je ta što je potpora čvršća, pa je samim tim i savijanje torza teže – kod L5 imate relativnu slobodu pokreta, L6 je tu da vas skroz učvrsti. Pravi se po veličinama, koje se određuju merenjem obima struka. Njega možete poručiti OVDE po ceni od 5.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

foto: promo

Pojas L8 takođe ima dodatnu potporu, s tim što on funkcioniše tako što drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo i oslobađa od bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas L8 sadrži ploču koja može da se skine, a ima i mogućnost podešavanja u dva položaja, kao i prilagođavanja različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. Pravi se po veličinama, koje se određuju merenjem obima struka. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 5.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

foto: promo

Novu tehnologiju u tretiranju bolova u lumbalnom delu leđa i bolova u kičmi jesu dekompresioni pojasevi. Pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova.

Pojas LD1 pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.500 rsd. Dostava je besplatna.

foto: promo

LDP1 dekompresioni pojas za leđa je sa panelom – plastični paneli pružaju dodatnu stabilizaciju kičme. LDP1 pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

foto: promo

LD2 dekompresioni pojas za leđa pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove I izaziva bol u leđima. Razlika između LD2 i LD1 je ta što je LD2 širi pa i sa prednje strane obuhvata veći deo tela.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

foto: promo
foto: promo

U širokoj ponudi se takođe može naći i efikasni masažer za lumbalni deo leđa. Masažer LM2 je jednostavan za rukovanje, a sve što je potrebno jeste da ga uključite u struju, pritisnete Auto mod i opustite se. Možete ga koristiti uvek i na svakom mestu, kad god imate potrebu za masažom. Sastoji se od sistema 4 u 1, sadrži: infrared svetlo i terapiju toplotom, vibracionu masažu, elektromagnetno polje i vazdušni sistem istezanja.

foto: promo

Vrednost masažera je jednaka 4 masaže kod masera. Uz to morate zakazati, pa često nemate vremena, a često ni maser nema termin kada vama treba. Masažer ćete koristiti godinama, kad god vam je potrebno i gde god se nalazite. Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i da budete efikasniji i odmorniji, kada završite sa poslom.

foto: promo

Masažer LM2 možete naručiti OVDE po ceni od 8.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs