Elegantno i organizovano

Pakovanje za put ne mora da bude iscrpljujuće: Uz ovaj trik bićete spremni u rekordnom roku!

Dolazi u crnoj i roze boji

Lepi & Zdravi
Autor:
Pakovanje za put ne mora da bude iscrpljujuće: Uz ovaj trik bićete spremni u rekordnom roku!
Foto: Promo

Pakovanje zna da bude vrlo naporno i frustrirajuće. Pripremite sve što želite da spakujete i počnete, međutim ubrzo shvatite da nema mesta za sve što biste želele da ponesete. Potom kreće iscrpno razmišljanje o tome šta ostaviti sa strane, šta vam je najneophodnije, a zatim i zatvaranje kofera – uglavnom mora da se sedne na njega kako bi mogao da se zakopča. Iz tog razloga, spremili smo vam neverovatnu akciju, 3 kofera po ceni 1 i to u omiljenoj ženskoj roze boji i neprikosnovenoj crnoj boji – pogledajte OVDE!

Dosta je bilo pakovanja po raznim torbama i kesama, jer jednostavno morate sve da ponesete. Pošto nekad putujete same, onda je nosanje svih tih kesa jako mučno i preteško za vas.

Sada spakujte sve što želite, elegantno i organizovano u kofer odgovarajuće veličine i to u roze ili crnoj boji.

Idite na put u velikom stilu i izaberite neki od 3 kofera, mali, srednji ili veliki u koji će vam stvari biti lepo složene i ostati ispeglane.

foto: Promo

Koferi su veoma čvrsti, lagani za nošenje tj.kotrljanje. Na sebi imaju 4 točkića, koji se okreću u svim pravcima, dve ručke jednu koja se izvlači za lakše guranje kofera i jednu sa strane za horizontalni položaj kofera. Takođe ima i šifru, pa su vaše stvari bezbedne od krađe a i tumbanja u prevozu.

Dimenzije kofera:

Mali kofer: visina 55cm, širina 38cm, dubina 22 cm

Srednji kofer: visina 65 cm, širina 40cm, dubina 25 cm

Veliki kofer: visina 75cm, širina 50cm, dubina 30 cm

Danas ova 3 roze kofera po ceni 1 možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 9.700 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Požurite, jer ostalo ih je jako malo!!!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs