Praktično rešenje

Planirate odlazak na put: Ovo obavezno morate imati sa sobom!

Platite jednom, a koristite godinama

Lepi & Zdravi
Autor:
Planirate odlazak na put: Ovo obavezno morate imati sa sobom!
Foto: Shutterstock

Dobar kofer je nešto što se plati jednom, a koristi godinama! Zato je do skoro važilo pravilo da njega jednostavno morate malo više da platite ako želite da vam traje. Nije istina –OVDE možete da kupite komplet od 3 kofera različite veličine izuzetnog kvaliteta i to po ceni od samo 9.700 din ukupno!

Platite SAMO 9.700 din, a dobijete čak 3 kofera: mali, srednji i veliki . Izrađeni su od jake i otporne plastike, te ne morate da strahujete da će pući i pocepati se pri najmanjem udarcu. Svaki na sebi ima točkiće i ručku na izvlačenje. Moći ćete da ponesete sve potrebne stvari, a nećete morati da se mučite i krivite kičmu. Koferi se otvaraju uz pomoć šifre i izgledaju vrlo moderno: u ponudi su 2 vrlo atraktivne boje (plava i roze) i 2 klasične i uvek trendi: crna i siva.

Gde možete da ih kupite po ovoj ceni i kada? Danas i to online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

foto: Promo

Sa ovim koferima nema rizika da ćete ostati bez stvari prilikom prepakivanja prtljaga. Takođe, bezbedni su i kada ih u autobusu prignječi gomila drugih torbi i kofera. Na put ih svakako možete nositi sve zajedno ako količina stvari koju imate to zahteva, ali i posebmo bez da više imate problem sa tim da vam pola kofera bude prazno ili da nemate dovoljno mesta u njemu.

Poručite ih već danas online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i obezbedite sebi sigurne kofere za ovo i mnogo narednih putovanja.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs