Iz prirode

Lekoviti koren za mnoge bolesti: Proglašena biljkom broj jedan u svetu!

Kurkuma je biljka koja pripada porodici đumbira. U medicini, kako u narodnoj tako i u onoj savremenoj naučnoj, koristi se već 4.000 godina

Lepi & Zdravi 17.06.2019. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Njen ljutkast ukus, kako objašnjava ajur-veda, ubija klice i parazite, uspešno se bori protiv naslaga sluzi, masti, toksina, podstiče krvotok i kompletan metabolizam čoveka. Kurkumin, identifikovan kao aktivni sastojak kurkume, postiže više od 150 terapijskih delatnosti. Dobar je antioksidant, a deluje protuupalno i antikancerogeno. Ni jedna biljka na svetu ne ublažava uspešnije upalu u telu od kurkume!

 

Kako biste na dnevnom nivou u vaš organizam uneli dovoljnu količinu ove supstance koristite Turmeric Curcumin kapsule koje sadrže koncentrovan ekstrakt kurkume (Curcuma Longa). Možete da ih poručite OVDE po ceni od 900 rsd ili na broj telefona 011/4420502 svakim radnim danom.

foto: Promo

 

Kurkuma svojim širokim spektrom lekovitih svojstava oduševljava lekare i nutricioniste širom sveta i zasluženo je proglašena lekovitom biljkom broj 1 na planeti. Koristi se u ajur-vedskoj medicini preko 4000 godina i njen uticaj na čovekovo zdravlje dokazan je u preko stotinu naučnih studija i istraživanja. Kapsule kurkume su moćan antioksidans, imuno – stimulator, prirodan antibiotik i ima anti-upalno, anti-bakterijsko i anti-kancerogeno delovanje. Njen uticaj na čovekovo zdravlje je prosto neverovatan.

 

Moćna prevencija protiv raka

Smanjuje upalne procese u telu

Pomaže kod artritisa i bolesti zglobova

Poboljšava rad srca

Kontroliše dijabetes

Smanjuje holesterol

Pomaže kod bržeg zarastanja rana

Pomaže kod problema sa digestivnim sistemom

Poboljšava rad mozga

Usporava starenje

Podmlađuje organizam

 

Sadrži bioperrine – ekstrakt crnog bibera koji povećava apsorpciju kurkume za 2000%!

 

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs