Spas za svaku ženu

Glatka koža bez dlačica tokom celog leta: Kako da se oslobodite najveće ženske muke!

Iako tokom hladnijih dana možda nismo morali da se opterećujemo svakodnevno, sada primećujemo da dlačice rastu praktično kao da ih zalivamo

Lepi & Zdravi
Autor:
Glatka koža bez dlačica tokom celog leta: Kako da se oslobodite najveće ženske muke!
Foto: Profimedia

Konačno nam je stiglo lepo vreme - vreme da konačno odbacimo duboke cipele, debele džempere i skratimo suknje i haljine!

S lepim vremenom sve je lepše, ali "oskudnije" odevanje zahteva i više truda. Sada se maksimalno posvećujemo izgledu, jer više nije tako lako kamuflirati nedostatke, more se bliži, ali večito nas prati jedna svakodnevna briga - dlačice.

Iako tokom hladnijih dana možda nismo morali da se opterećujemo svakodnevno, sada primećujemo da rastu praktično kao da ih zalivamo. Sa druge strane, nijedna dama neće dozvoliti sebi da iz kuće izađe u suknji, a da joj se pritom naziru one ružne crne tačkice od dlačica koje će uskoro izbiti, iako smo se tek juče detaljno brijale, na još uvek bledoj i neosunčanoj koži...

foto: Profimedia

Da ne spominjemo crvenilo i iritaciju od voska, koje može da traje danima, koje sakrivamo dugačkim nogavicama dok ne prođe, a do tada su se neke dlačice već ponovo pojavile. O svakodnevnom gubljenju vremena da ne govorimo, kao ni o bolu, posekotinama od brijača...

Kada bismo samo mogle da se oslobodimo dlačica zauvek i uživamo u tom nezamenljivom osećaju slobode koji nam pružaju noge glatke i meke kao svila u prolećnim i letnjim mesecima!

Nedavno smo otkrili da postoji način da uživate u koži bez dlačica na duge staze. Philips nam donosi Lumea Prestige (BRI956 IPL epilator) koji je napravio pravu revoluciju.

foto: Promo

Žene sada mogu da uživaju 6 meseci u glatkoj koži. Nakon 12 tretmana ovaj uređaj prosečno smanjuje dlačice na nogama za čak 78%!

Odlučili smo da malo istražimo, i otkrili da je ovaj uređaj elegantnog izgleda veoma praktičan, siguran i jednostavan za korišćenje - kreiran je tako da zadovolji potrebe žena u pokretu, koje nemaju puno vremena za svakodnevno bavljenje neželjenim dlačicama.

Funkcioniše na osnovu IPL tehonologije, odnosno pomoću intenzivnog pulsirajućeg svetla. U pitanju je veoma nežan tretman, kojim se svetlosna energija šalje do korena dlake zatim simuliše folikul da pređe u fazu mirovanja, a vi uživate u glatkoj koži bez dlačica mesecima!

Kako se koristi Philips Lumea

Philips Lumea Prestige se koristi u 4 jednostavna koraka. Pre nego što prvi put upotrebite Lumea uređaj, uklonite sve dlačice sa kože koju ćete tretirati kako bi se energija na najefikasniji način sprovela do korena dlačice. Najlakše je da jednostavno obrijete dlačice, a ako se odlučite za vosak, sačekajte bar 24 sata, pa tek onda obavite prvi tretman.

foto: Promo

Odaberite odgovarajući nastavak

Ono što Lumeu dodatno čini tako dobrom jesu inteligentni zaobljeni nastavci, pomoću kojih možete da prilagodite tretman za svako područje na telu! Ima ih 4 - za bikini zonu, pazuh, lice i ostatak tela.

Odaberite pravu jačinu svetla

Ima ih 5, kako bi mogli da se prilagode različitim tonovima kože. Koja je prava za vas, otkriće vam “Smart Skin senzor”. Jednostavno, uperite uređaj ka koži, aktivirajte ovu opciju i aparat će “skenirati” kožu i preporučiti jačinu svetla pogodnu za vašu boju kože. Ovo je posebno dobra opcija za dame sa osetljivom kožom!

Došao je trenutak da dlačice nestanu!

Sada kada ste stigli do poslednjeg koraka, sve što je potrebno da uradite je da povlačite uređaj po koži i pustite da svetlost deluje. Uživajte u do 92% manje dlačica nakon samo tri tretmana, u razmaku od dve nedelje između tretmana.

Znači, da ponovimo: prvo obrijte dlačice, pa uzmite Lumea uređaj, i nakon što ga aktivirate prevlačite njime po površini kože nogu ili ruku. Kada stignete do kolena ili pazuha, ne vucite nego pritiskajte.

Nakon par tretmana primetićete kako koren dlačice slabi, a koža postaje vidno glatka. Nakon nekoliko tretmana moraćete da prelazite rukom preko kože da se uverite da nemate dlačica.

foto: Promo

Da li postoji mogućnost neuspeha?

Objektivna studije pokazuju značajno smanjenje dlačica nakon samo 3 do 4 tretmana svake dve nedelje, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Kako biste održali rezultate, ponovite tretman svakih 4 do 8 nedelja. Philips Lumea Prestige deluje efikasno, lako i sigurno na različitim vrstama dlačica i tipova kože. Deluje an prirodno tamnoplave, smeđe i crne dlačice i na tipove kože od vrlo bele do tamnosmeđe.

Uz Philips Lumea uređaj konačno možete da se opustite, budete bezbrižne i ne mislite o svakodnevnom uklanjanju dlačica tokom čitavog leta!

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs