Najbolja nega

Proleće nalaže posebnu negu: Dva koraka za bujniju, sjajniju i zdraviju kosu!

, Hangar, Mystic Nails, Thick and Shiny, kosa, nega, frizura, šampon, balzam, losion, volumen

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Loš izgled kose, kao i pojačano opadanje, ne mora da bude njeno trajno stanje. U proleće je teme, a samim tim i kosa najosetljivija, pa joj je potrebna posebna posvećenost i nega. Uz ova dva sjajna koraka vaša kosa će imati sjajan tretman, a postaće bujna, zdrava i sjana.

 

Specijalna formula šampona “Thick and Shiny” (500 ml) nežno čisti kosu, pomaže da se poboljša gustina kose, dajući joj vizuelni volumen. Jedinstvena formula pospešuje rast kose, usporava opadanje kose, štiti je od negativnih uticaja životne sredine, obezbeđjući obnavljanje kose i poboljšanje njenog zdravlja. Cena šampona je 500 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Za pravilnu negu kose, potrebno je imati dobar balzam! Balzam “Thick and Shiny” vizuelno čini kosu gušćom, obnavljajući njenu jačinu, lepotu i zdravlje. Jedinstvena formula koja je prisutna pomaže da se dobije vrlo bitan i vidljiv efekat – 38,000 novih vlasi kose za 6 meseci* (Dokazano u Provital kmpaniji, Španija). Pakovanje od 450 ml, možete OVDE kupiti po ceni od 420 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Još sjajnih preparata, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs