sag NAGRADE

Modni promašaji na crvenom tepihu: Ružne, najružnije i odvratne haljine! (FOTO)

Kada smo ovo videli, ozbiljno smo prevrnuli očima, na po neke smo se diskreno i izbečili, a određene glumice su nas potpuno zaslepile sa svojim modnim izborom

Galerije
15:09h Autor:
1 / 11 Foto: Profimedia

Dodela filmskih SAG (Screen Actors Guild Awards) nagrada ostaće upamćena po glumicama obučenim u prelepe haljine, ali nas ovaj put više zanimaju one dame koje su se prošetale u kombinacijama koje su okarakterisane kao potpuni promašaj.

Ozbiljno smo prevrnuli očima, na po neke smo se diskreno i izbečili, a određene glumice su nas potpuno zaslepile sa svojim modnim izborom.

Glumica Alison Bri je na crveni tepih zakoračila u crnoj dugoj haljini koja bi izgledala sasvim prihvatljivo da na nju nije bila prikačena ogromna, predimenzionirana crna mašna koja je ovu glumicu pretvorila u hodajući poklon. Kako to da niko iz publike nije odoleo i potrčao da odveže ovo čudo na glumičinim leđima?

Nisam stidljiva, samo mi se ne sviđaš: Kolekcija haljina sa fenomenalnim porukama!

Lupita Najango je poznata po tome što je spremna za modni rizik. Ovog puta joj se to nije isplatilo. Naime, glumica je na sebi imala haljinu koja se sastojala iz gornjeg dela u obliku klasičnog sakoa i donjeg dela u obliku metalne mreže. Haljina je potpuni promašaj iz dva razloga: nije bila napravljena da lepo ističe telo popularne glumice, i nije uopšte lepo napravljena! Toliko o tome!

Oda magiji ženstvenosti: Haljine dizajnera Eli Saba ostavljaju bez reči!

Madelin Brauer se pojavila u crvenoj haljini ispod koje se nazirao crni donji veš. Sama haljina je rađena u dezenu koji više podseća na stolnjak ili zavesu, nego na haljinu.

foto: Profimedia

Rumer Vilis, poznatija kao kćerka Demi Mur i Brus Vilisa, obukla je dugu crvenu haljinu koja ju je potpuno progutala.

foto: Profimedia

Na licima glumica koje su šetale crvenim tepihom tačno se moglo videti da li su pogrešile u izboru toalete ili ne. One koje su nosile prelepo dizajnirane haljine, samozadovoljno su se smeškale, a one sa modnim promašajem na sebi, jedva su čekale da se sklone sa crvenog tepiha.

Stil.kurir.rs

Moda na dodeli SAG nagrada: Ove dame su briljirale!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs