Važila je za princezu elegancije, a kad vide njen novi stajling, ljudi se zaprepaste: Kao da je izašla u kućnoj odeći

Kejti Holms je poznata po svom elegantnom izgledu koji može da se vidi u galeriji, ali je ovaj put napravila modni promašaj

Galerije
Autor:
1 / 13 Foto: Paul Zimmerman / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Kejti Holms prošetala je ulicama Njujorka ovog jutra, nakon kratkog putovanja u Italiju, i zasigurno privukla pažnju prolaznika. Njena kombinacija savršeno se uklapa u jesenji ambijent grada, mada je izazvala različite reakcije među ljubiteljima mode. Kejti je nosila plavu rolku, koja nije pratila liniju tela, delovala je u njoj prilično neugledno, ali je ostavila prostor za slojevito oblačenje koje prija tokom prohladnih jesenjih dana.

Kejti Holms
foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poseban akcenat stajlingu dale su pantalone s pepito uzorkom u žutoj boji, koje podsećaju na estetiku devedesetih. Iako je ovaj izbor originalan, pantalone širokog kroja odaju utisak da malo vise, što je delovalo opušteno, ali možda i previše neuredno po mišljenju drugih. Uprkos tome, njen izgled odiše nostalgičnom elegancijom koja prepoznatljivo prati njen stil – jednostavan, udoban, i s dozom retro duha.

Kejti Holms
foto: Profimedia

Ketji je još jednom pokazala kako ume da spoji minimalizam s vintage estetikom, iako je ovaj izbor mode na ulicama Njujorka bio daleko od standardnog glamura.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs