Napadno, preterano, bez imalo stila: Ljudi kažu da izgledaju kao da su pošle na vašar, a ne na crveni tepih

Najveći modni kiksevi na Filmskom festivalu u Veneciji

Galerije
23:01h Autor:
1 / 6 Foto: Profimedija

U Veneciji održano prestižno humanitarno veče amfAR Gala Venezia 2024, koje se odvijalo u okviru 80. izdanja Međunarodnog filmskog festivala. Ovaj događaj, poznat po svom glamuru i prisustvu brojnih svetskih zvezda, okupio je mnoge ličnosti iz sveta muzike i filma. Među njima su se istakle pevačica Keli Rouland, glumica Rumer Vilis, pevačica Kejt Bekinsejl i pevačica Eva Longorija, koje su privukle pažnju svojim modnim izborima.

Na crvenom tepihu, koji je sinonim za stil i eleganciju, moglo se videti mnoštvo različitih stajlinga, od onih koji su odisali sofisticiranošću do onih koji su izazvali podeljene reakcije zbog odvažnosti ili nedostatka ukusa.

Džulijen Mur, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, pojavila se u haljini koja je bila toliko šljašteća da su mnogi komentarisali kako to nije bio njen najsjajniji trenutak. Iako se kaže da nije zlato sve što sija, njena haljina je izazvala upravo takav utisak, deluje kao da je usiljeno pokušala da privuče pažnju, ali je to rezultiralo preterano upadljivim izgledom.

Džulijen Mur
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poljsko-italijanska glumica Kasija Smutnik iznenadila je sve svojim smelim izgledom. Njena crna kombinacija, koja se sastojala od pantalona i dve tanke trake koje su jedva prikrivale grudi, ostavila je malo prostora za maštu. Iako su ovakvi izbori često viđeni na crvenim tepisima, kod nje je sve delovalo na ivici pucanja.

Venecija
foto: Simone Comi / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Nađa Rinaldi se pojavila u haljini do poda, ali umesto da istakne svoju eleganciju, ona je odabrala boje koje su bile potpuno neusklađene. Svetlo plava haljina, koja bi sama po sebi mogla izgledati nežno i romantično, bila je ukrašena ogromnim cvetom, što je stvorilo utisak preterivanja i neuspešnog pokušaja da privuče pažnju na originalan način. Uprkos trudu da se izdvoji, mnogi su komentarisali da je njen izbor bio daleko od skladnog.

Crveni tepih ovogodišnjeg amfAR Gala večeri bio je prepun modnih eksperimenata, od onih uspešnih do onih koji su izazvali podignute obrve.

Na društvenim mrežama ima različitih komentara, od onih "Izgledate drugačije i šik", pa do "Kao da ste krenule na vašar, a ne na crveni tepih".

Koji od ovih stajlinga se vama najviše dopao?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs