Muža sahranila i izjavila - bila sam najgora supruga: Na pragu 50ih se zaljubila do ušiju i postala Đokovićeva komšinica

Njen ljubavni život je turbulentan, skrasila se u 40 im godinama

Moda
20:03h Autor:
Muža sahranila i izjavila - bila sam najgora supruga: Na pragu 50ih se zaljubila do ušiju i postala Đokovićeva komšinica
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna glumica Eva Longorija (49) nedavno je sa suprugom Hoze Antoniom Bastonom i sinom preselila u Marbelju, a odatle je stigla direktno na 81. Filmski festival u Veneciji. Atraktivna komšinica Novaka Đokovića, koji takođe živi u elitnom delu Marbelje, potpuno je zasenila sve prisutne dame na festivalu.

Eva Longoria
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Eva je na crveni tepih kročila ruku pod ruku sa suprugom, koji je nije ispuštao ni na trenutak. Par je pažljivo uskladio svoje modne kombinacije, što je još jednom pokazalo koliko se dopunjuju u svakom smislu.

Eva je dominirala na Lidu u neobičnoj letnjoj haljini, iako je bila zakopčana do grla. Lepršava bela haljina, sa žuto-crnim šarama i dužinom do članaka, isticala je njenu figuru – gornji deo je pratio liniju tela, dok je od struka pa nadalje ležerno padala. Uz ovu haljinu, Eva je odabrala nežno žute papuče sa zatvorenim prstima i visokom potpeticom, čime je naglasila svaki detalj svog zategnutog tela.

Eva Longoria
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Oboje su blistali nakon života na moru, s preplanulim tenom i tamnim naočarima za sunce. Eva je, još jednom, dokazala da su osmeh, dobro raspoloženje i ljubav najlepši ukrasi svake žene, zračeći pored supruga koji je nije ispuštao iz ruku.

Glumica koja je stekla svetsku slavu ulogom Gabrijele Solis u seriji "Očajne domaćice" očigledno uživa u svom novom domu u Marbelji, gde sada živi u komšiluku Novaka Đokovića, koji se u ovaj španski grad preselio pre četiri godine.

Prema pisanju američkih medija, Eva i njen suprug su u februaru ove godine odlučili da se presele u Španiju, prvenstveno zbog mirnijeg života za njihovog sina Santjaga. Holivudsku vrevu i glamur zamenili su luksuznom vilom na obali mora u Marbelji, koja se prostire na 1.500 kvadratnih metara. Vila ima šest spavaćih soba, sedam kupatila, zatvoreni bazen, saunu i najsavremeniju kućnu teretanu.

Eva je ovu kuću kupila u decembru 2023. godine, a više od godinu dana je trajalo renoviranje dok nije postala onakva kakvu je ona zamislila.

Kada sam prvi put došla u Marbelju pre dve decenije, odmah sam se zaljubila u ovo mesto. Rekla sam sebi: "Jednog dana ću ovde živeti" - izjavila je Eva, koja je punih pet godina tragala za idealnom nekretninom u Španiji.

Eva Longoria
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tajler Kristofer iza sebe je ostavio sina Grejsuna i ćerku Bohimi, a imao je dva braka. Pre dve godine se razveo od reporterke Brijen Pedigo, a malo je poznato da je njegova prva supruga bila slavna glumica Eva Longorija, s kojom se razišao u vreme kad je počela da se emituje njena serija "Očajne domaćice", koja joj je donela svetsku slavu.

Kako je jednom prilikom ispričao, njihov odnos se dosta menjao dok nisu pomislili da bi trebalo da ostare zajedno.

– Izlazili smo, pa smo onda bili prijatelji, a potom ponovo izlazili – rekao je Tajler u jednom intervjuu.

Eva Longorija, Tejler Kristofer
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Odluku da se venčaju doneli su prilično naglo, a sudbonosno "da" su izgovorili u Las Vegasu 2002. godine.

Uskoro se, međutim, ispostavilo da se oni ne vole dovoljno da budu spremni za kompromise.

– Biti u braku bilo je teže nego što smo mislili. Oboje imamo navike kojim nismo hteli da se odreknemo – priznala je Eva u jednom intervjuu.

Eva Longorija, Tejler Kristofer
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Samo dve godine kasnije, Eva i Tajler odlučili su da se raziđu, a potom godinama nisu komentarisali svoj razvod. Ipak, glumica je kasnije istakla da nema nijednu ružnu reč o bivšem suprugu.

– On je bio divan čovek, ali sam ja bila previše mlada. Nisam još uvek znala ko sam i borila sam se da uspem kao glumica. Bila sam užasna supruga – istakla je Longorija.

Ona je prošle godine u intervjuu za People priznala i da joj je ljubomora oduzimala previše energije i da je nekada imala osećaj da će joj se želudac prevrnuti.

– To je bio najgori osećaj. Zašto bi bilo ko želeo da se oseća tako?! – pitala se glumica.

Kako su pisali mediji, kada jeTajler Kristofer uhapšen zbog opijanja u javnosti i kada je, potom, zaspao pod dejstvom alkohola na zadnjem sedištu taksija, Eva je želela da mu pomogne.

– Ona bi Tajleru pružila svu pomoć koja mu je potrebna, uključujući i plaćanje rehabilitacije – rekao je tada za Radar Online izvor blizak Longoriji.

Glumica je potom bila u braku s košarkaškom zvezdom Tonijem Parkerom, a od 2016. godine je udata za Hosea Bastona, s kojim ima sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs