VISOKA JE 155 CM, IMA 60 KILOGRAMA, A NA PLAŽI JE ŽIVA VATRA: Zbog jednostavne stvari, ljudima padaju vilice kad je vide

Evo kako Eva Longorija izgleda na plaži i zbog čega se svi dive njenom telu.

Galerije
13:45h Autor:
1 / 15 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Longorija (47) trenutno uživa sa suprugom i sinom na plaži u Marbelji, a njen izgled u jednodelnom kupaćem kostimu mnoge je oduševio. Glumica je pokazala zanosne obline u roze kostimu, koji je sakrio sve nedostatke, a istakao ono najbolje.

Nakon porođaja, Longorija je imala problema sa viškom kilograma, sa kojim je dugo mučila muku. Posle velikog truda i odricanja uspela je da skine 20 kg i da zategne telo.

Zanimljivo je da glumica uvek praktikuje jednodelne kupaće kostime, a caka je u tome da oni zapravo vizuelno izdužuju figuru i sakrivaju eventualne nedostatke. Naime, Longorija ima visinu od 155 cm i težinu od skoro 60 kg, te možda u tome leži odgovor na pitanje zašto uvek bira ovakve modele kupaćih.

Eva Longorija
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je uspela da skine 20 kilograma?

Eva je jednom pilikom otkrila da je ključ u uravnoteženoj ishrani. Naime, glumica je nakon porođaja izbacila šećer, testo i alkohol, a najčešće jede organske i sveže namirnice.

Takođe, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i spanaća. Nakon obroka, voli da pojede orahe s jogurtom, a trudi se da izbegava šećer i ugljene hidrate.

Eva Longorija
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, jedan dan u nedelji izdvoji kao "dan za varanje" te tada sebi dozvoli da pojede picu ili čips, jer slatko ne voli pa ga ni ne konzumira.

Priznala je da bi mogla da bude vegetarijanka jer obožava povrće i stalno ga priprema i to samo na malo maslinovog ulja. Znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, a ona tada jede kajganu od belanaca i sveže voće. Za ručak najčešće priprema ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs