Sve je biznis

Božić kod njih nije isti kao kod ostatka sveta: Umesto tradicije, serviraju se silikoni! (FOTO)

Sestre iz porodice Kardašijan Božić doživljavaju kao još jednu šansu da obožavaocima prodaju neki od svoji proizvoda za lepotu i negu tela

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ Severina Vučković

Izgleda da se Kim, Kortni, Kloi, Kendal i Kajli ili poznatije kao sestre Kardašijan vode onom izrekom otpevanom u pesmi domaćeg benda: "Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava..."

Naime, po Gregorijanskom kalendaru danas je Božić, a Kardašijanke kao prave hrišćanke proslavile su ovaj praznik pompezno.

Božić je za njih još jedna prilika da se utegnu u minijaturne haljine, pokažu silikonske grudi, "napunjenu" zadnjicu, usne koje su dovele do pucanja, ali i nadograđene trepavice i sasvim novu dužinu i boju kose.

A osim što na slikama izgledaju perfektno, zašto to one rade? Sve je biznis.

Kim prodaje donji veš za oblikovanje tela "Skims", Kajli ima celu seriju kozmetičkih preparata za usne, obrve i trepavice. Kloi prodaje farmerke, a Kendal je model.

Osim toga Kardašijanke prodaju i kosu i kojekakve preparate za negu. A svim tim proizvodima potrebna je reklama.

Njihov odmor nije kao odmor običnog sveta - sve je promocija. Isti priča je i sa proslavom Božića. Svi sa nestrpljenjem očekuju da Kardašijanke izbace seriju fotografija na kojima proslavljaju Božić.

Šta su obukle? Kako su se našminkale? Kakva im je frizura? A nakon tih fotografija, prodaja kozmetičkih proizvoda raste, jer svi žele da budu kao Kardašijanke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs