zabava za celu porodicu

Najlepši predlozi za novogodišnju dekoraciju prozora: Lako, brzo i bez ribanja nakon praznika! (FOTO)

Neka kuća blista i spolja i iznutra

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Shutterstock

Kada dođu praznici, svi uživamo u kićenju jelke, pravljenju najlepših dekoracija sa decom, oblaganju gelendera i ulaznih vrata lampicama i drugim ukrasima, ali i dekoraciji prozora.

Oni nisu ništa manje važni od dekoracije ostalih kutaka u domu ili van njega - oni se vide sa ulice i oduševljavaju prolaznike, a što je najvažnije - oduševljavaju vas svaki put kada se vraćate kući i ugledate svoj prelepo okićeni dom.

Pahuljice od papira: Naučite decu da naprave najlepši novogodišnji ukras! (VIDEO)

Za utisak tople praznične atmosfere, neka prozore krase kugle i drugi ukrasi u crvenoj boji, ili idite korak dalje - ispecite kriške pomorandže i njih okačite na prozore - ujedno će i kuća divno mirisati!

Svetleće dekoracije i lampice na prozoru sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a možete i da pustite mašti na volju i iscrtate praznične simbole temperama - lako ćete ih oprati kada praznici prođu.

Napomena: Ako ne želite da nakon praznika ceo dan ribate prozore, izbegavajte šaranje kupovnim sprejevima.

Pustite mašti na volju, uključite i decu u ovu fenomenalnu prazničnu zabavu, pogledajte ideje u našoj galeriji i u nastavku i neka ove godine vaši prozori zablistaju u punom prazničnom sjaju!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs