Ne mora da bude skupo

Kako da same napravite svoj savršen toaletni sto: 14 praktičnih ideja! (FOTO)

Vaš novi omiljeni kutak u domu

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Shutterstock

Toaletni stolovi su jedan od omiljenih komada nameštaja svih dama. To je samo naš kutak u spavaćoj sobi i zato ga uređujemo onako kako je baš nama volja.

Ako ste ljubitelj klasičnog stila, za kupovinu ili izradu toaletnog stola po meri i želji biste morali da izdvojite malo više novca (razumemo vas u potpunosti).

Ali, ako ste kreativac, obožavate da same stvorite nešto jedinstveno i baš po vašem ukusu, onda ste na pravom mestu - donosimo vam ideje kako da same napravite svoj sto za šminkanje.

Kad tad ćete se pokajati što ste kupili ove stvari: Najveće greške u enterijeru! (FOTO)

Klasičan stil može da vas košta mnogo manje nego što ste mislili, ukoliko posedujete retro sto i tabure ili stolicu.

Tada će biti potrebno samo da kupite ogledalo koje se uklapa i da starom stolu i stolici podarite novi život farbanjem i eventualnim presvlačenjem tkanine. Ostaje vam još da poređate šminku, parfeme, nakit i druge lične sitnice i vaš toaletni sto je gotov.

5 boja u koje nipošto ne smete krečiti spavaću sobu: Stvaraju lošu energiju i uznemirenost!

foto: Shutterstock

Ako imate malo prostora u sobi ili ste jednostavno ljubitelj minimalistikog stila, nekoliko mogućnosti vam je na raspolaganju - kupite veću zidu policu i iznad okačite lepo ogledalo; iskoristite sto koji već imate, uklopite ga sa ogledalom i lepom stolicom ili tabureom...

1 / 5 Foto: Shutterstock

Uz malo mašte stvarno se može svašta, pa prelistajte našu galeriju i pronađite inspiraciju za svoj novi omiljeni kutak u domu!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs