MONIKA BELUČI ZAUVEK

Jednom diva, zauvek diva: Bezvremenska elegancija i minimalistički stil Monike Beluči su modna lekcija!(FOTO)

Glumica opijajuće lepote svoj stil je dovela do savršenstva kombinujući minimalizam i eleganciju na najbolji mogući način.

Galerije
19:18h Autor:
1 / 13 Foto: Profimedia

Monika Beluči ne eksperimentiše i nikako slepo ne prati trendove, što, složićete se, nikako ne bi ni pristajalo njenom karakteru i tipu lepote koji poseduje.

Ono čemu je istinski vrena je elegancija, koja odiše ženstvenošću, stilom, uravnoteženim i mirnim bojama i sasvim jednostavnim modelima. Da, jednostavnim, ali nikako "dosadnim". Svaka kombinacija koju ponese poznata glumica, bilo da je u pitanju odelo ili svečana haljina sadrže "tvist" i aksesoar koji se savršeno nadopunjuju i koji njen izgled čine besprekornim, a u isto vreme nenapdnim, odmernim i damskim.

Monohromatski stil koji preferira, kao i odela u kombinaciji sa seksi korsetima i visokim potpeticama – jednostavno mame uzdahe na prvi pogled. A, haljine ove dive su sinonim za "manje je više" i koliko su lični stil i jednostavnost neraskidivo povezani.

Naravno, ne smemo zaboraviti uvek savršeno usklađen aksesoar tašne, cipele, nakit i naočare za sunce, koji su pažljivo birani za svaki stajling.

Jednostavno i bez mnogo okolišanja – Monika Beluči je dama sa stilom, u pravom smislu te reči!

(Stil/M.Petković)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs