Najbolje drugarice

Jetrvice kao sestrice: Pogledajte kako su se zabavljale Kejt i Megan na Vimbldonu! (FOTO)

Smeh, ćućorenje i veseli pogledi vojvotkinja priče o svađi stavile u drugi plan

Galerije
Autor:
1 / 13 Foto: Profimedia

Punih devet meseci se spekulisalo o neslaganju između Kejt Midlton i Megan Markl. Čak se pričalo i da je sama kraljica Elizabeta morala da interveniše kako bi se jetrve izmirile i uspostavile kakve-takve odnose.

Izgleda da su njih dve nesuglasice ostavile iza sebe. Danas su se pojavile na Vimbldonu, kako bi gledale Serenu Vilijams, inače dobru prijateljicu Megan Markl.

Megan prvi put izvela Arčija, Kejt decu hranila sendvičima iz kola: U ovakvom izdanju ih još niste videli! (FOTO)

Dok su se dobro zabavljale, veselo čavrljale i osmehivale se, društvo im je pravila Pipa Midlton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža.

Inače, ovo je drugi zajednički izlazak jetrva u ovoj nedelji. Naime, njih dve su prisustvovale dobrotvornoj polo utakmici, a Megan je tada prvi put u javnost izvela sina Arčija. Kejt je dovela svo troje dece i priredila im piknik na parkingu posle utakmice.

Negativan publicitet kao da se "lepio" za vojvotkinju od Saseksa jer je kao prvo: krštenje sina Arčija obavila u tajnosti, odbivši pri tome da otkrije imena kumova, a zatim se sama pojavila na Vimbldonu u farmerkama (što je protiv dres koda ovog događaja) i to insistirajući na tome da je fanovi ne fotografišu.

Ovaj izlazak Megan sa Kejt i njenom sestrom Pipom, ima izgled da promeni dosadašnji imidž mlade vojvotkinje na bolje.

Na krštenju princa Arčija: Zašto svi pričaju o Kejt Midlton? (FOTO)

Kejt Midlton je za ovaj izlazak u javnost obukla Dolče i Gabana, zelenu haljinu koju je već nosila 2016. godine, prilikom kraljevskog putovanja u Kanadu. Pripijena zelena haljina je isticala izuzetno vitko telo vojvotkinje od Kembridža, koja je za ovu priliku kosu pustila, a na lice nanela minimum šminke.

Megan je obukla vimbldonski belo: košulju i raskošnu, plisiranu belu suknju sa plavim detaljima. Tokom meča, Megan je jako aplaudirala, bodreći Serenu Vilijams, ignorišući činjenici da kraljevska porodica mora da ostane neutralna tokom bilo kog sportskog meča.

Megan Markl kao sav normalan svet: Iznenada došla na Vimbldon da bodri najbolju drugaricu! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs