POgledajte

Detalji iz doma naše kraljevske porodice: Princeza Danica otvoreno o roditeljstvu! (FOTO)

Poželela je da otkrije kako izgleda njihov život sa bebom, ali i koje je osobine maleni Stefan nasledio od svojih roditelja

Vip roditelji
Autor:
Detalji iz doma naše kraljevske porodice: Princeza Danica otvoreno o roditeljstvu! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Princeza Danica i princ Filip početkom ove godine poželeli su dobrodošlicu svom prvom nasledniku, sinu Stefanu.

Budući da smo retko u prilici da zavirimo u privatnost doma srpske kraljevske porodice, princeza Danica rešila je da neke detalje podeli sa javnošću i otkrije koliko uživaju u porodičnim trenucima sa sinčićem Stefanom, piše Glossy.

Princeza Danica Karađorđević sa sinom: Prvo letovanje sa malim naslednikom! (FOTO)

Naime Danica je putem društvenih mreža podelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Filipom Karađorđevićem i sinom u naručju, a uz to je poželela da otkrije kako izgleda njihov život sa bebom, ali i koje je osobine maleni Stefan nasledio od svojih roditelja.

Nakon pola veka, Jelisaveta Karađorđević otkriva: Neposredno pre ubistva, zvao me je Kenedi! (FOTO)

- Danas smo odgovorili na nekoliko pitanja koja ste nam postavili vezano za našu porodicu i život sa bebom. Naime, Stefan ima 6 i po meseci i živi sa mamom i tatom. Zdrava je, radoznala, emotivna, nasmejana beba, uporna i određena da ostvari svaku svoju zamisao. Voli da se igra i pre svega je jako dobar dečak. Dinamičan kararakter nasledio je od svog tate Filipa, fizicki liči na mamu Danicu, plemenit je na baku Mariju Gloriju, a upornost i tvrdoglavost je dobio od svog dragog deke Cileta. Neizmerno smo srećni i ispunjeni ljubavlju koju sa Stefanom svakodnevno delimo - napisala je Danica uz objavljenu fotografiju.

Još jedna prinova u srpskoj kraljevskoj porodici: Dete ćemo odgajati u Srbiji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs