Sramota ga je

Sin Elizabet Harli moli majku: Prekini da objavljuješ obnažene fotografije! (FOTO)

Damjan je u dobu u kome mu je sve ono što njegova majka radi sramotno i ne može nikako da shvati zašto Liz ne može da se pokrije barem malo

Vip roditelji
Autor:
Sin Elizabet Harli moli majku: Prekini da objavljuješ obnažene fotografije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sin glumice Elizabet Harli, Damjan, navodno je zamolio majku da prestane da objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, posebno one na kojima se i on nalazi.

Ovakva molba ne zvuči čudno s obzirom na to da je 53-godišnjakinja nedavno priznala kako je sin tinejdžer često fotka u izdanjima bez grudnjaka. No čini se kako je 16-godišnjaku dojadilo konstantno ruganje na račun majčinih fotografija u oskudnim bikinijima, pa ju je zamolio da prestane s takvim objavama.

Imaju preko 45, a izgledaju tip top: Žene koje stare bez mane! (FOTO)

''Damjan je u dobu u kome mu je sve ono što njegova majka radi sramotno i ne može nikako da shvati zašto Liz ne može da se pokrije barem malo'', rekao je izvor blizak glumici i njenom sinu za časopis Hit.

''Ali Elizabet je posebno ponosna na svoj mladalački izgleda i rekla mu je kako nema ništa loše u tome da žena njenih godina izgleda seksi. Takođe mu je poručila da će, ako ne prestane da se žali, početi da dolazi na roditeljske sastanke obučena kao časta sestra'', dodao je.

Molbe njenog sina počele su nakon proslave njegovog 16. rođendana na koji je Liz stigla u haljini s dekolteom do pupka, a umesto čestitki, glumicu su u komentarima dočekali brojni komentari fanova zgroženih njenim autfitom.

Navikli smo na uvek doteranu Džoan Kolins: U ovakvom izdanju je do sada nismo videli! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs