Ponosni roditelji dečaka

Ognjen Amidžić: Ludilo, držao sam Danijelu za ruku tokom porođaja!

Poznata manekenka Danijela Dimitrovska-Amidžić i njen suprug Ognjen Amidžić sinu su dali ime Matija, a voditelj kaže da su mu se oči napunile suzama kada je prvi put ugledao naslednika
Vip roditelji
09:28h Autor:
Ognjen Amidžić: Ludilo, držao sam Danijelu za ruku tokom porođaja!
Foto: Kurir

Kada je ugledao sina, oči su mu se napunile suzama, a kako priča Ognjen Amidžić, sin Matija koji je odlučio da na svet dođe nekoliko dana ranije, liči na majku Danijelu.

- Ovo je pravo ludilo. Ne mogu da opišem svoja osećanja. U totalnom sam haosu i šoku - rekao je Amidžić i dodao da se njegova supruga porodila carskim rezom, ali nije bila pod totalnom anestezijom, već je primila epiduralnu anesteziju.

Lepa manekenka je sve vreme bila svesna, a suprug ju je držao za ruku.

- Mislio sam da će biti strašnije, ali nije. Sve je izgledalo nestvarno. Kada sam ugledao našeg sina, ostao sam bez daha. To je neverovatan osećaj. Oči su mi bile pune suza. Hvala mojoj supruzi na ovako divnom sinu koji, na svu sreću, liči na nju - našalio se voditelj i dodao:

- Veoma mi je bilo važno da se sačuvaju matične ćelije. To smo odlučili još u trenutku kada smo saznali da je Danijela u drugom stanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs