Bingova lista

Bijonse najtraženija ličnost u 2013. godini

Popularnu pevačicu prati starleta Kim Kardašijan, a u prvih pet su još i Rijana, Tejlor Svift i Madona, dok je Obama jedini političar u prvih deset natraženijih na internet pretraživaču Bing
Celebrities
05:04h Autor:
Bijonse najtraženija ličnost u 2013. godini
Foto: AP

Pevačica Bijonse "najtraženija" je ličnost u 2013. na internet pretraživaču "Bing", dok je na drugom mestu prošlogodišnja pobednica, rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Bijonse je titulu "najtraženije" dobila pažljivo smišljenim povratkom na muzičku scenu posle rođenja ćerke koji uključuje pevanje na inauguraciji američkog predsednika Baraka Obame, svetsku turneju ali i dokumentarac o svom životu, njenom suprugu, reperu Džej Ziju i njihovom detetu na HBO-u.

Kardašijan je pala na drugo mesto posle velike godine u kojoj je rodila ćerku i verila se sa Kanje Vestom. Na listi pet najtraženijih su i Rijana, Tejlor Svift i Madona dok je prošlogodišnji "broj 2" Džastin Biber sada pao na šesto mesto. Jedini političar u top 10 je Obama na 10. mestu, dok ostatkom liste dobiniraju pop zvezde. Najtraženija priča su vesti o rođenju deteta princa Vilijama i Kejt Midlton, Fejsbuk je najtraženiji društveni medij, a Netfliks je najtraženiji "striming" sajt, piše Rojters.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs