Porastao

Za dve nedelje u đačkoj klupi:Princ Džordž dobija najbolje obrazovanje koje novac može kupiti!(FOTO)

Izborom ove privatne škole Kejt i Vilijam prekršili su dosadašnje pravilo
Vip roditelji
20:40h Autor:
Foto: Profimedia

I dok neki školu koja godišnje košta 20 hiljada funti opisuju kao takmičarsku, haotičnu i sa previše upisane dece, drugi kažu da je reč o ustanovi koja daje najbolji obrazovni sistem koji novac može kupiti.

Šta više, neki roditelji svoju decu stavljaju na spisak za upis odmah po rođenju.

Džordž, koji je treći u redu za britanski tron, biće najmlađi učenik svoje klase u privatnoj školi Tomas koju pohađaju devojčice i dečaci u dobi između četiri i 13 godina.

Škola ima čak i popis stvari koje traže u deci koja će kod njih pohađati nastavu.

Naime, moraju biti druželjubiva, imati samopouzdanje i dobrotu. Veliki je naglasak i na ljubaznosti koju treba da ispoljavaju jedni prema drugima.

Princ Džordž napunio 4 godine: Svakom svojom pojavom iznova oduševi svet! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škola ima svoje autobuse za odlaske na razna sportska takmičenja, sopstvene naučne laboratorije, kompjuterske učionice, muzičkki centar.

Latinski je obavezan već od pete godine, a za mlađu decu tu je i fantastično igralište. Škola poseduje čak i odmaralište u Austriji gde deca odlaze na skijanje.

Izborom ove privatne škole Kejt i Vilijam prekršili su dosadašnje pravilo prema kojem su članovi porodice išli isključivo u škole za dečake što je bio slučaj sa Harijem i Vilijamom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...