pokušava da je razume

NISAM JA TA ADRESA, IMA ONA KOGA DA PITA: Željko Šašić otrkio zbog čega ga ćerka nije još uvek PRIHVATILA kao roditelja!

Pevač Željko Šašić već godinama nema skladan i blizak odnos sa svojom ćerkom Sofijom, kakav bi trebalo da svaki roditelj neguje sa svojim detetom...

Vip roditelji
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Popularni pevač ističe da u komplikovanom odnosu sa ćerkom ne pronalazi svoju krivicu.

- Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo - kaže Željko za "Svet".

Šašić se nada da će u budućnosti izgraditi veoma blizak odnos, pun poverenja, sa svojom ćerkom.

- Tešim sebe da svako plaća cenu nekog vremena ili odluka. Molim se da sve bude dobro. Naš odnos je i danas jako čudan, smeta mi to. Ćerka me još nije prihvatila kao roditelja, kao nekog kome je uloga da brine, skreće pažnju na mnoge stvari. Ja pokušavam da shvatim njene godine, kao stariji, tata sam, moram - objašnjava pevač.

Iako su Željko i Sofija Šašić iza sebe ostavili dug period nerazumevanja i nedostatka komunikacije, u kome su se nalazili pre nekoliko godina, ni danas ona nije stekla potpuno poverenje u oca, koji je zbog toga mnogo povređen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...