A JOŠ UVEK SE PAMTI I SVAĐA SA JEDNOM PEVAČICOM

SIN JEDINAC OLIVERE KATARINE NAJPOZNATIJI PO SKANDALIMA: Zbog njega je policija intervenisala u ministarstvu ZBOG OVOGA!

Olivera Katarina je 1. februara 1971. godine na svet donela Maneta, kog je dobila iz romanse sa Miladinom Šakićem.

Vip roditelji
Autor:
SIN JEDINAC OLIVERE KATARINE NAJPOZNATIJI PO SKANDALIMA: Zbog njega je policija intervenisala u ministarstvu ZBOG OVOGA!
Foto: Printscreen Youtube / RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

Njen sin se tokom odrastanja opredelio za slikarstvo kao profesiju, a svojevremeno je bio u centru skandala kada je dobio otkaz od Ministarstva kulture zbog šamaranja tadašnje zamenice direktora Muzeja istorije Srbije Lidije Bogdanović.

Naime, Mane je 2013. tokom jednog konkursa imao incident sa članicom komsije za dodelu sredstava na konkursu za savremene vizuelne umetnosti. On je želeo da se uveri da li su njegovi favoriti dobili sredstva od Ministarstva, ali kako nije dobio informacije, Šakić je tada navodno pokušao šamarima da "opomene" članicu komisije zbog čega je u Ministarstvo kulture dolazila i policija. Mane je u medijima kasnije demantovao šamaranje.

Svađa sa Martom Savić

Godinu dana pre toga, Mane se u emisiji "Granica" posvađao sa pevačicom Martom Savić. Slikar je pokušavao da objasni da on nije običan čovek kao svi ti ljudi koji su tom prilikom bili u publici, a Marti je zasmetalo što se izdiže iznad svega. Marta je tada tvrdila da je "Čovek, čovek", a on da ne pripada tom običnom miljeu.

Mane se umetnošću prvo bavio u Srbiji, potom se preselio u Španiju, a sada radi i živi u Americi. U svakodnevnom je kontaktu sa svojom majkom, legendarnom glumicom Oliverom Katarinom!

Dok je bio u Beogradu, Mane je kratko živeo sa svojom slavnom majkom i tom prilikom ona je izjavila:

- Mane je dugo živeo sam, sada mu je nepojmljivo da živi sa majkom. Teško mu to pada. Teško pada i meni iako mi je zadovoljstvo da udovoljavam sinu, kao svakoj majci, da mu kuvam, spremam… Mada se obožavamo, zajednički život je katastrofa! U stvari, ja svoj stan nikada nisam mi imala! Nikad mi to materijalno ni bilo toliko bitno. Stan je imao moj suprug, nasledio ga je moj sin", objasnila je Olivera Katarina, prenosi "Puls".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs