saznajte više

LJUBAVNA PRIČA NEBOJŠE MILOVANOVIĆA I NJEGOVE TIJANE: Ovako izgleda brak sa četvoro dece! (FOTO)

Supruga Nebojše Milovanovića uspešna je poslovna žena i majka četvoro mališana

Vip roditelji
Autor:
Nebojša Milovanović, Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, a iza Nebojše Milovanovića je jedna ništa manje uspešna Tijana. Upoznali su se pre deset godina na kafi kod njihovih sada venčanih kumova Bojana i Jovane.

‒ Zanimljivo je da sam prethodne večeri išla na predstavu „Šine“, u kojoj je Nebojša glumio ‒ ispričala je jednom prilikom Tijana, koja je pet godina mlađa od supruga. ‒ Sutradan, kada smo se sreli, pričali smo o toj predstavi na koju sam vodila kumove iz Kanade. Onda je on predložio da dođemo na još neku predstavu i tako je sve krenulo.

Supruga Nebojše Milovanovića nije iz javnog sveta

Nebojša i Tijana ubrzo su shvatili da su jedno za drugo, pa su već posle nekoliko meseci zabavljanja u opštini „Stari grad“ izgovorili sudbonosno „da“. Crkveno venčanje je bilo u Valjevu, odakle je Nebojša rodom. Njegova supruga poreklom je iz Bačke Palanke. Po profesiji je arhitekta, a zaposlena je u jednom privatnom projektnom birou.

Bračni par je tokom deset godina braka dobio četvoro dece: Veru, Stojana, Nadu i Andriju. Kada smo u jednom intervjuu pitali Nebojšu, jednog od naših najangažovanijih glumaca, kako uči tekstove za nove uloge, odgovorio nam je uz smeh:

‒ I supruga me često pita kad si ti ovo naučio. Kad nemate ekskluzivitet da se osamite u svom prostoru, tražite alternativna rešenja. Gluma je tajni tok misli, dešava se i da dok nešto rutinski radim razmišljam o ulozi. Ipak, najčešće sačekam da svi odu na spavanje.

Život sa četvoro dece, s jedne strane, nudi ljubav i uživanje, ali zahteva i posebnu organizaciju.

‒ Nije sve idealno i nije lako napraviti dobar raspored, ali trudimo se. Dešava se da žena ostane sama sa njima, onda levom rukom uspavljuje bebu, desnom nešto starije dete, a dvoje najstarijih već mogu i sami. Moram priznati da su vrlo solidarni. Ako jedno neće da spava, neće ni ostali. Izgovor im je: „Čekamo tatu da se vrati iz pozorišta“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...