pogledajte

Godinama su bili razdvojeni, viđali se sa drugima: Kortni Kardašijan i Skot Disik ponovo zajedno? (FOTO)

Da li je moguće?

Šuška se
Autor:
Godinama su bili razdvojeni, viđali se sa drugima: Kortni Kardašijan i Skot Disik ponovo zajedno? (FOTO)
Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan i Skot Disik omiljeni su par mnogim fanovima rijalitija koji prati život porodice Kardašijan. Iako se nikada nisu venčali, njihova vanbračna zajednica trajala je godinama, a prijateljski odnos negovali su i posle raskida, kako njihovo troje dece ne bi prolazilo kroz emotivnu krizu. Iako su oboje bili u vezama sa dosta mlađim patrnerima, čini se da je njima dvoma raskid samo pomogao da shvate, koliko se zapravo vole.

Dnevna ishrana Kortni Kardašijan: Evo zašto nikada nije imala problema sa kilažom!

Posle rođendanskog putovanja Kim Kardašijan, par je podelio nekoliko neverovatno romantičnih fotografija, što je fanove širom sveta navelo da misle, da je sada konačno došlo vreme za pomirenje. Zalazak sunca i njih dvoje, ne postoji ništa što više sluti na pomirenje? Ipak postoji.

Kortni Kardašijan na svom storiju pre nekoliko dana izbacila je sliku sa početka njihove romanse, što je kod fanova probudilo još veće sumnje.

– Njihov odnos u poslednje vreme se dosta promenio. Provode sve više vremena zajedno. Skot je oduvek voleo Kortni i ako ona odluči da mu se vrati, on će je sačekati raširenih ruku – rekao je izvor za “US Weekley”.

Iako se Kortni Kardašijan i Skot Disik nisu oglasili povodom ovih napisa, čini se da njihov odnos ide u pravom smeru. Tristan i Kloi, Kim i Kanje, a sada Kortni i Skot, izgleda da će svi parovi uspeti da pronađu zajednički jezik i nastave gde su stali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs