otkrio detalje

Džordž Kluni priznao: Amal i ja smo napravili glupu grešku u odgajanju dece!

Džordž Kluni se našalio rekavši da su on i supruga Amal napravili "glupu" grešku u odgajanju svojih trogodišnjih blizanaca Aleksandra i Ele.

Vip roditelji
Autor:
Džordž Kluni priznao: Amal i ja smo napravili glupu grešku u odgajanju dece!
Foto: Profimedia

Tokom gostovanja u emisiji "Jimmy Kimmel Live!” Kluni je otkrio da njihova deca, uprkos godinama, znaju veoma dobro italijanski. On i Amal ne znaju. "Napravili smo glupu grešku da govore italijanski. Pritom mislim na to da ga govore tečno sa tri godine. Ja ne govorim italijanski, moja žena ne govori italijanski tako da smo im dali oružje", rekao je.

Dodao je da zbog toga imaju problema sa zadacima kao što je čišćenje sobe. "Ja im kažem da odu da očiste sobu, a oni odgovore: 'Eh, papa stranzo'", ispričao je i našalio se da je on iz Kentakija pa je njemu i engleski drugi jezik. Otkrio je i da mu se tokom pandemije promenio život pa je sam morao da obavlja kućne poslove kao što je pranje veša, podova i sudova. Na Kimelovo pitanje da li je u tim poslovima bio uspešan odgovorio je: "Verovatno ne, ali barem sam neko vreme bio zaposlen. I nisam ulazio u sobu u kojoj su deca koja govore italijanski."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs