STRAHOVI SLAVNIH

Najveće fobije poznatih ličnosti: Kijanu Rivs se plaši mraka, Džoni Dep se užasava klovnova...(FOTO)

Iako u njih gledamo kao u "savršena" bića, koja nemaju ni trunku brige, poznate ličnosti se itekako nose sa "svojim demonima".

Celebrities
17:42h Autor:
Najveće fobije poznatih ličnosti: Kijanu Rivs se plaši mraka, Džoni Dep se užasava klovnova...(FOTO)
Foto: AP / Richard Shotwell

Možda se poneki čine besmislenim, ali poznate ličnosti ne kriju svoje fobije. Možete li da poverujete da je čuvena Merlin Monro imala strah od javnog nastupa?

Strah od mraka

Holivudski zavodnik Kijanu Rivs ima strah od mraka. Njemu se u ovoj kategoriji pridružuje i glumica Megan Foks, koja osim mraka, ima strah od papira. Toliko da prilikom učenja scenarija ne želi da ga dodiruje.

Strah od klovnova

Da li ste upoznati sa tim koliko ih Džoni Dep ne voli? Glumac pati od koulrofobije - iracionalnog straha od klovnova, a jednom prilikom je rekao da su "ti šarlatani našminkani i maskirani pa čovek ne može da zna šta se krije iza njihovog psiho osmeha."

Strah od javnog nastupa

Da, čuvena Merlin Monro imala je ovu fobiju. Osim nje, strah od javnog nastupa ima glumica i pevačica Barbara Strejsend.

Strah od životinja

Glumac i zvezda "Sumrak Sage" Robert Patison ima veliki strah od konja. Kako kaže, boji se da ga konj ne zgazi, dok se Nikol Kidman plaši leptira. Džastin Timberlejk ima fobiju od zmija, dok se Skarlet Johanson boji ptica.

Strah od neurednosti

Znate koliko je proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam uvek skockan, ma za svaku priliku. To i ne čudi, jer Dejvid pati od ataksofobije, odnosno straha od neurednosti. Jednom prilikom, fudbaler je sam priznao da poludi kada mu garderoba u sobi nije poređana po boji, veličini i količini.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs