Šokantna ispovest

Slava me je izopačila, postao sam kockar i nasilnik: Džeki Čen priznao - sina sam udarao tako jako da je leteo preko sobe!

Bio sam stvarno pravi kreten, priznao je proslavljeni glumac

Vip priča
Autor:
Foto: Reuters / Bobby Yip

Slavni 64-godišnji glumac Džeki Čen je ovih je dana svoju autobiografiju preveo s kineskog na engleski jezik. U knjizi Never Grow Up iskreno je opisao svoje probleme s alkoholom, kockanjem, prevarama i porodičnim nasiljem, a sve je to bila posledica, kako je rekao, nagle slave, koja ga je potpuno izopačila.

 

"Bio sam stvarno pravi kreten", kaže Čen, kojeg su proslavili akcioni filmovi, da bi kasnije i sam postao scenarista, filmski producent i reditelj.

 

Rođen je u Hong Kongu 1954. godine, kao dete kineskih izbeglica iz građanskog rata. Već sa osam godina počeo je da dobija prve uloge, a do 2016. godine dogurao je do Forbsove liste najuticajnijih i najplaćenijih glumaca. Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 360 miliona dolara.

 

"Kad sam zaradio prvi veći novac, odmah sam počeo nemilice da ga trošim. Ali, problem je bio što sam počeo neumereno da pijem, bolje rečeno, da ločem. Ujutro bih se vozio gradom u Pošeu, a uveče u Mercedesu. Pijan", priseća se Čen kako je provodio slobodno vreme kad nije bio na setu.

 

Oženio se 1982. godine Džoan Linom, tajvanskom glumicom s kojom je dobio dvoje dece. Ali, kaže da je zbog alkohola postao i nasilnik:

 

"Jednom sam tako udario svog sina Džejsija da je odleteo preko pola sobe i pao na krevet. Tad sam zaista preterao sa grubošću. Nije se samo uplašio Džejsi, nego je šok doživela i moja supruga".

 

10 godina živela holivudsku bajku, a onda je upoznala njega: Uništila brak, hirurg je unakazio, upropastila karijeru! (FOTO)

Glumac kaže da je jednom otišao u grad u društvu kaskadera koji ga je menjao u opasnim filmskim scenama. U džep je strpao 64.000 dolara i krenuli su u kupovinu.

 

"Htio sam u tih nedelju dana pauze od snimanja da kupim sve što mi srce poželi. Toliko keša nikad nisam imao u džepu. Ušli smo u prodavnicu s dragim kamenjem. Rekao sam prodavcu: Pokaži mi najskuplje. Izvadio je sedam primeraka, a ja sam mu rekao: Daj sve. I ne moraš da umotavaš. Plaćam u kešu".

 

Čen za sebe kaže da je u to vreme bio "neuki momak koji je preko noći zaradio 10 miliona dolara" i da nije čudno što se ponašao nezrelo jer su mu silna slava i bogatstvo udarili u glavu. Takođe je priznao da je varao svoju suprugu sa mladom lepoticom Elejn Ng Ji Li, koja je bila Mis Azije 1990. godine.

 

Ipak u knjizi ne spominje svoju vanbračnu ćerku Etu Ng, danas 19-godišnju devojku, koju je dobio u toj avanturi.

 

Bivši muž poznate pevačice progovorio: Imali smo vezu sa dadiljom, naterala ju je da istetovira njeno ime na vaginu! (FOTO)

Eta je svojevremeno izjavila da Čena nikada nije smatrala svojim ocem, pa je o tome ostavila i poruku na Instagramu:

 

"Dom je porodica koju možete sami da odaberetie... Ljubav je nesumnjivo jača od krvi."

 

Čen je u knjizi priznao i da je, ubrzo nakon što se oženio, počeo da izlazi po klubovima i vara suprugu s mladim i zgodnim devojkama.

 

"Kockao sam se i varao suprugu. Sećam se da sam, prilikom jednog takvog noćnog izlaska, upoznao predivnu devojku jake ličnosti, a jedino što sam znao bio je njen nadimak - Broj 9. Nastavili smo da se viđamo u njenoj maloj sobi s vrlo niskim plafonom. Sećam se da su mnogi pokušavali da nas gledaju kroz male pukotine na vratima. Ali meni je ta sobica bila pravi mali raj..."

 

Na kraju je priznao da mu je danas žao što je varao suprugu i da je zbog toga još više ceni.

 

"Zapravo sam srećan čovek jer je uz mene uvek bila i ostala Lin. Ona je vrlo jaka žena, u mnogim situacijama mnogo jača od mene", priznao je Čen.

 

Zbog ljubavi sa ženom zauvek ostala sama: Greta Garbo je volela samo nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...