saznajte više

Slavni pevač priznao: Kupujem za ženu, obožavam ženske cipele! (FOTO)

"Pobrinem se da smo se supruga i ja dogovorili oko odevne kombinacije. To je kao ono što kažu za partnerov ples, potrudite da budete usklađeni", objasnio je pevač kako se njih dvoje oblače za crveni tepih.

Vip priča
16:38h Autor:
Slavni pevač priznao: Kupujem za ženu, obožavam ženske cipele! (FOTO)
Džesika Bil i Džastin Timberlejk, Foto: Profimedia

Pevač Džastin Timberlejk je rekao da mnogo puta natera svoju suprugu Džesiku Bil da proba neku obuću koja se njemu sviđa. Timberlejk (37) je u intervjuu za magazine People otkrio da je glavni "krivac" za njene cipele i patike koje nosi njegova supruga Džesika Bil (36). "Kupujem dosta obuće za nju. Volim ženske cipele", istakao je Timberlejk i dodao da uspe da je nagovori da menja svoj stil pa joj je tako jednom priliko savetovao da kupi patike “Er Džordan”.

foto: Profimedia

Svestan je navodi, da Džesiku na crvenom tepihu svi gledaju u nju, pa ne želi da napravi modni propust, a trudi se i da on sam lepo izgleda.

"Pobrinem se da smo se supruga i ja dogovorili oko odevne kombinacije. To je kao ono što kažu za partnerov ples, potrudite se da budete usklađeni", objasnio je Džastin. Pevač "gradi" i, kako kaže, impresivnu kolekciju za svog sina Sajlasa (3). "Građen je slično kao i ja, pa imam zasad dve stvari za njega, moje Džordanke i Levi's farmerke. To ću verovatno da mu prosledim", rekao je Timberlejk i dodao da veoma voli modu i da se uvek trudi da dobro izgleda ali da ne razmišlja mnogo o svom stilu. "Shvatam ga ozbiljno jedino na pozornici", istakao je Džastin, koji je u braku sa Džesikom Bil od 2012. godine. Džesika se proslavila ulogom u seriji "Sedmo nebo".

Otimačica tuđih muškaraca, žene je ne podnose: Životna priča kriminalno seksepilne Skarlet Johanson! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs