Prvih 20

Najdarežljivije poznate ličnosti u 2013. godini!

Tejlor Svift je najdarežljivija slavna ličnost u 2013, a laskava titula pripala joj je drugu godinu zaredom
Vip priča
13:14h Autor:
Najdarežljivije poznate ličnosti u 2013. godini!
Foto: Reuters

Prema humantirnoj organizaciji DoSomething.org, Tejlor Svift (24) najdarežljivija je slavna ličnost u 2013. godini. Poznata pevačica, kojoj je drugu godinu zaredom pripala laskava titula, nedavno je za Božić donirala 100 hiljada dolara simfoniji Nashville.

Pevačica je tokom poseta Tenesiju čula od direktora gradske simfonije da nemaju novca za dalji rad i potom svom menadžeru rekla da uplati 100 hiljada dolara na njihov račun. Laskavu titulu zaslužila je i zbog angažmana na londonskom humanitarnom događaju Winter White Gala koji prikuplja donacije za mlade beskućnike.

Na drugom mestu našli su se članovi benda One Direction koji volontiraju u britanskom udruženju Comic Relief. Hari Stajls i Lajm Pejn prikupili su više od 800 hiljada dolara za Trekstock, londonsku neprofitnu organizaciju koja se bori protiv raka.

"Neverojatno je da su prva dva mesta zauzela slavne ličnosti mlađe od 25 godina. Po prvi put 50 odsto liste čine ljudi starosnog uzrasta do 30 godina ili mlađi. Oni koriste svoj novac i slavu kako bi činili dobro", rekla je Naomi Hirabayashi iz organizacije DoSomething.org.

Bijonse

je na trećem mestu zbog angažmana u udruženjima Goodwill i Chime for Change. Slijede je preminuli glumac Pol Voker, koji je osnovao neprofitnu organizaciju Reach Out Worldwide čiji je cilj sprečavanje prirodnih katastrofa, i duo Meklmor i Rajan Luis.

Spisak najdarežljivijih slavnih ličnosti u 2013. godini: 1. Tejlor Svift, 2. One Direction, 3. Bijonse, 4. Pol Voker, 5. Meklmor i Rajan Luis, 6. Sandra Bulok, 7. Keri Vašington, 8. Ijan Samerholder, 9. Rajan Sikrest, 10. Keri Andrvud, 11. Dženifer Lorens, 12. Ališa Kiz, 13. Brajan Krenston i Aron pol, 14. Majli Sajrus, 15. Demi Lovato, 16. Blejk Šelton, 17. Mindi Kajling, 18. Kevin Durant, 19. Kendrik Lamar, 20. Džastin Biber.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs