Ona baš nema sreće u ljubavi

Želela je svadbu: Umesto venčanja, dobila raskid zbog ljubomore! (FOTO)

Slavni škotski didžej "bojao" se ogromnog uspeha pevačice Tejlor Svift i njene vojske obožavalaca i iz tog razloga nikada s njom nije išao na dodele nagrada i slične događaje, otkrivaju izvori
Šuška se
12:20h Autor:
Želela je svadbu: Umesto venčanja, dobila raskid zbog ljubomore! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je slavni par Tejlor Svift i Kalvin Haris raskinuo bez velike drame, uz reči da nakon veze duge 15 meseci ostaje uzajamno poštovanje, američki mediji tvrde da je pevačica očekivala venčanje, ali da to njenog bivšeg dečka nije zanimalo.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Mar 15, 2016 at 5:00pm PDT

Kalvin (32) nije hteo da komentariše navode da je ostavio Tejlor (26) jer je bio ljubomoran na njen uspeh.

"Naša veza se završila, a ono što je ostalo je velika količina ljubavi i poštovanja", rekao je škotski didžej nakon raskida. Šuška se i da je Tejlor ostavila njega jer još nije bio spreman za venčanje.

Pokušala da razdvoji Kejt i Vilijama: Zaslepljena ljubomorom nije birala sredstva! (FOTO)

Iako je Haris 2015. godine bio najplaćeniji didžej na svetu, izvori za časopis People otkrivaju da se "bojao" Tejlorinog ogromnog uspeha i njene vojske obožavalaca i da iz tog razloga nikada s njom nije išao na dodele nagrada i slične događaje.

Svift, koja je prošle godine zaradila 100 miliona dolara, navodno je Kalvinu rekla da s njim očekuje brak i decu, ali on nije hteo ništa da joj obeća i tu je "puklo", piše The Sun.

Pukla bruka u Holivudu: Obeščastio je, pa joj slomio srce! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs