Životna radost

Ana Štajdohar u najlepšem izdanju: Prvi put pokazala trudnički stomak! (FOTO)

Za razliku od prvog iskustva, dve crte na testu ovog puta nisu mi izazvale paniku. Sada znam kako sve to izgleda, manje strepim, izjavila je poznata pevačica
Star look
21:12h Autor:
Ana Štajdohar u najlepšem izdanju: Prvi put pokazala trudnički stomak! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Lepa i talentovana pevačica Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja očekuju drugo dete, a ovo je prva fotografija ponosne trudnice od kada je ponovo u drugom stanju, piše Story.rs.

Ana i Nikola u aprilu su saznali da će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a njihova jednoipogodišnja ćerkica Nia dobiće brata ili sestru. Emotivni, ali i poslovni partneri, trude se da detalje iz svog privatnog života sačuvaju samo za sebe, ali u ekskluzivnom intervjuu koji su nedavno dali magazinu Story otkrili su da je Nikola uveren da očekuju dečaka.

Iznenadio javnost: Evo šta je Nikola Demonja poklonio sebi za rođendan! (FOTO)

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on Apr 20, 2016 at 11:19am PDT

"Za razliku od prvog iskustva, dve crte na testu ovog puta nisu mi izazvale paniku. Sada znam kako sve to izgleda, manje strepim, nema strah od nepoznatog. Biće sve OK, to stalno sebi ponavljam i verujem u to. Nikoli sam samo pokazala test, a on je uz širok osmeh rekao: "Joooooj". Dvoje male dece sigurno zadaju paklen tempo, to nam je oboma jasno, ali ništa ne može da se meri sa srećom koju bebe donose. Nadamo se da će sve biti u redu, ali Nikola je uveren da čekamo dečaka", ispričala je Ana.

Ponosna mama na svom Instagram profilu objavila je prvu fotografiju na kojoj joj se vidi trudnički stomak, a svi su saglasni da blista i izgleda lepše nego ikad.

Seka Aleksić ponosno ispozirala: Buduća mama pokazala trudnički stomak! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs