Od kako joj je suprug postao predsednik

Melanija Tramp razvila uspešan biznis: Evo kako je prva dama profitirala od svoje pozicije!

Nedavno objavljen finansijski izveštaj predsednika Donalda Trampa otkriva da je prva dama 2017. godine zaradila najmanje 100.000 dolara

Vip priča 04.07.2018. - 13:35h Autor: Kurir / Tanjug
Foto: Profimedia

Otkako joj je suprug stupio na dužnost predsednika SAD, Melanija Tramp je zaradila stotine hiljada dolara na osnovu sporazuma sa foto agencijom "Geti imidžiz", po kojem su vodeći mediji indirektno platili porodici Tramp, objavio je En-Bi-Si njuz.

 

Nedavno objavljen finansijski izveštaj predsednika Donalda Trampa otkriva da je prva dama 2017. godine zaradila najmanje 100.000 dolara od agencije "Geti imidžiz" za upotrebu neke od 187 fotografija porodice Tramp, slikanih između 2010. i 2016. godine.

 

Upoznajte supruge najbogatijih muškaraca: Milijarderi biraju samo ovakve žene! (FOTO)

foto: Profimedia

Nije neobično da poznate ličnosti zarađuju na svojim fotografijama, ali jeste da to čini supruga aktuelnog zvaničnika, a još problematičnije za mnoge medije je što su one morale da budu objavljene u pozitivnom kontekstu, navodi ova američka mreža.

 

Prema saopštenju o prihodima predsednika, zarada Melanija Tramp je 2017. uvedena u stavku gde se raspon kreće između 100.000 i milion dolara.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...