Prošetali ulicama Londona

Nema više skrivanja: Nakon četiri godine slavni par konačno uhvaćen zajedno! (FOTO)

Iako se o njihovoj vezi koja traje godinama ne zna mnogo, jer je slavni par rešio da čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti, do sada se u medijima samo nagađalo o njihovoj romansi

Vip priča
Autor:
Nema više skrivanja: Nakon četiri godine slavni par konačno uhvaćen zajedno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Kifer Saterlend, zvezda TV serije "24", izgleda da je rešio da se ne krije više od paparaca, te je konačno u javnosti prošetao sa svojom izabranicom, 39-godišnjom Sindi Vel. Držeći se za ruke Kifer i Sindi su prošetali ulicama Londona u veoma opuštenom izdanju, a ovim pojavljivanjem su potvrdili da su u vezi.

Tajna veza koja je trajala 26 godina: Nikada nije ostavio svoju ženu zbog nje, a umro je na njenim rukama! (FOTO)

A post shared by Freddy Vela (@fvj9450) on

Iako se o njihovoj vezi koja traje godinama ne zna mnogo, jer je slavni par rešio da čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti, do sada se u medijima samo nagađalo o njihovoj romansi.

Strani mediji pišu da je verovatno Kifer želeo da bude siguran u jačinu i stabilnost njihovo emotivnog odnosa, jer ranije nije imao mnogo sreće u ljubavi.

On se dva puta razvodio. Kifer je tri godine bio oženjen glumicom Kamelijom Kat, sa kojom ima i dete, a drugi brak sa Elizabet Vin je trajao osam godina. Ipak mnogi ga znaju i kao verenika Džulije Roberts.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs